Årsmøte i Agder Venstrekvinnelag

Årsmøtet er lagt til torsdag 22. januar på Venstres Kontor i Kristiansand kl. 17.30.

Først er det vanlige årsmøtesaker med valg på nytt styret.

Deretter orienterer Melinda Kvinlaug om sitt arbeid — se under:

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**


Firmaet heter Melinda Gateway AS – Ny Kulturell Innsikt. Hjemmeside: www.melindagateway.no Dere finner oss også på Facebook: Melinda Gateway.Ny kulturell innsikt.

Jeg har vært så heldig å bli kjent med mange flotte mennesker som kommer til landet vårt som asylsøkere og flyktninger gjennom å jobbe på asylmottak.

Mange av de som har bodd her i flere år klarer seg svært godt, både jobbmessig og sosialt. Vårt firma bruker den erfaringskompetansen dette har gitt de, med å tilpasse seg det norske samfunnet, og kombinere 2 kulturer. Slik jeg ser det så har de en oppskrift som andre kan bruke for å oppnå det samme. Sammen med personer fra mange ulike land, lager vi et opplæringsprogram for nye som kommer til Norge. Kursene lages virtuelt og vi samarbeider med Sanden Media i filmutviklingen. Kursene er skreddersydd de ulike nasjonalitetsgrupper som kommer her, derav språk og møte med rollemodeller fra samme opprinnelsesland.

Vårt mål er å forebygge konflikter, kriminalitet og psykiske helseproblemer og arbeidsledighet blant innvandrerbefolkningen i Norge, og bidra til at Norge som samfunn skal få del i den kompetansen innvandrere har med seg, og at vi lykkes som et multinasjonalt land.

Beste hilsen
Melinda

Vel møtt!

Vennlig hilsen Åse Rostvåg, leder

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**