Frogn Venstres program 2015-2019

Bankløkka i Drøbak., Foto: Erik Lundeby

Her finner du vårt program, valgavisen og 12 grunner til å stemme Venstre.

Frogn Venstres program for 2015-2019 har følgende satsingsområder.

Et levende folkestyre

Frogn skal ha et levende folkestyre der politiske organer styrer på vegne av borgerne, som har godt innsyn i alle prosesser og mulighet til å stille politikerne til ansvar.

Et godt sted å vokse opp

Frogn kommunes ansatte i barnehage, skole og administrasjon jobber sammen med foreldrene for at barn og ungdom skal virkeliggjøre sine muligheter som mennesker. Barn og ungdom skal møte engasjerte og godt kvalifiserte voksne som leder dem på veien til å bli mennesker som evner å ta vare på hverandre, engasjerte samfunnsborgere og godt kvalifiserte utøvere av sitt yrke. Vi aksepterer ikke mobbing.

Levende by og bygd

Frogn skal være et godt sted å leve for innbyggere og hyttefolk i alle aldre, og et attraktivt sted å besøke for Follo-folk og turister. Frogn kommune støtter opp om de som vil skapet liv og røre i Drøbak, og som vil utnytte nye muligheter i Frogn-bygda.

Grønt skifte

Frogn skal være en foregangskommune innenfor miljøvern. Gjennom langsiktig og grundig planlegging styrker vi naturmangfoldet i kommunen og sørger for at all bolig- og næringsutvikling er bærekraftig. Frogn skal være klimanøytral innen 2030 og vi må derfor bli blant Norges ledende kommuner i forhold til CO2-utslipp, energibruk og avfallshåndtering. Vi skal ikke planlegge for en befolkningsvekst utover kommuneplanens mål på 1,5 % pr år.

Tilrettelegge for helse

Når det legges til rette for at folk i Frogn kan holde seg friske og sunne hele livet, klarer vi å gi bedre hjelp til de som ikke klarer seg selv.

Last ned programmet her: Program_Frogn_Venstre_2015-2019

Ikke tid til å lese hele programmet? Last ned Venstres valgavis her: Valgavis 2015

Veldig dårlig tid før du bestemmer deg? Les 12 grunner til å stemme Venstre her: 12 grunner

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**