Vellykket folkemøte om Avgrunnsdalen

Hurum Venstre fortsetter sin rekke med folkemøter. Denne gangen var det Avgrunnsdalen – som ligger langt inne i Hurumskogen – som sto på agendaen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

 Panelet som deltok i debatten, med møteleder christian Dyresen på h. side.

Panelet som deltok i debatten, med møteleder christian Dyresen på h. side.
Foto: Gunn-Torill Homme Mathisen

Området det er snakk om er et 680 dekar stort område mellom Rødbyvannet og Røskestadvannet/Langevann som Forsvaret har brukt som skytefelt i mange år. De har for lengst lagt ned virksomheten og vil selge området. Både motorsportsmiljøet og skyttermiljøet er interessert i å overta Avgrunnsdalen i Hurum-marka. Mange mener det er plass til begge.

— Vi har invitert til møtet først og fremst for å få innspill og stille spørsmål. Det virker som det er to sider med flere grupperinger, sier Christian Dyresen fra Hurum Venstre da han åpnet møtet. Det var tydelig at dette var et tema som engasjerte siden nærmere 70 personer fant veien til Rådhuset denne hustrige kvelden. Og det ble en interessant debatt der nye momenter kom fram, ikke minst fra rettighetshaverne i området. Alle politiske partier var invitert, men det var kun representanter fra Høyre, Frp og Senterpartiet som var tilstede i tillegg til Venstre.

Dette kan du lese mer om i Røyken og Hurums Avis:

Eksos, kruttrøyk eller begge deler?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**