En bedre skole

Skole sto i fokus da Venstreleder Trine Skei Grande og stortingskandidatene Rebekka Borsch og Øystein Senum besøkte Røyken.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Skole

Foto: Norgesfoto

Interessert publikum
Siste stopp på en hektisk rundtur i Nedre Buskerud for Trine Skei Grande og stortingskandidatene Rebekka Borsch fra Røyken og Øystein Senum fra Kongsberg var lagt til Slemmestad. Med i følget var også Venstrerepresentanter fra Modum, Lier, Ål og Hurum.

Interesserte lærere, ansatte i oppvekstetaten i kommunen og foreldre fylte lokalene til “Smak av Italia” i Slemmestad. Leder av Utdanningsforbundet i Røyken, Hanne Lien Aaberg, ga forsamlingen et innblikk i skolesituasjonen i Røyken. Situasjonen ble grundig og konkret gjennomgått og Utdanningsforbundet kunne melde om slitasje og noe frustrasjon blant lærerne.

Sterk avslutning
Trine Skei Grande besvarte innlegget fra Utdanningsforbundet ved å legge fram Venstres skolepolitikk. Det er åpenbart at Venstres skolepolitikk er en vinner. Spørsmålene til Venstrelederen var mange og interessen ble ikke mindre etter svarene de fikk.

Møteleder måtte etterhvert avrunde debatten og det tok tid før alle gikk. Nydelige smakebiter fra “Smak av Italia” og kulturinnslag fra Røyken Kulturskole dempet heller ikke stemningen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**