Billigere og oftere t-bane!

Venstre har kjempet igjennom to solide løft for miljøet: Månedskort til 550 kroner og 7,5-minuttersruter på Grorudbanen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Ola Elvestuen

Ola Elvestuen
Foto: Sveinung Bråthen

Venstre vil at det skal være enkelt å velge miljøvennlig, og vi vil gjerne premiere de som reiser ofte. Derfor har vi gjennom mange år jobbet med å bedre tilbudet, skriver Linn Beate Kaald Thoresen i Akers Avis Groruddalen.

Fem minutters ruter på trikken og flere busser er det Venstre som har fått igjennom. Vi har også sørget for at Ruter har kunnet kjøpe inn nye t-banevogner med metrostandard. Med de nye vognene på plass kunne endelig også 7,5-minutters rutene på t-banen komme i gang, med Grorudbanen først ut 18. august.

Billigere månedskort, sammen med flere ganger på Grorudbanen, var blant hovedsakene til Oslo Venstre i valgkampen i 2007. Vi har fått igjennom begge deler allerede. I løpet av denne bystyreperioden skal Venstre gjøre enda mer for miljøet i Oslo, og flere løft for kollektivtrafikken er viktig. I 2010 mener vi at Ruter skal ha fått kjøpt inn nok vogner slik at også Furusetbanen kan få åtte avganger i timen!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**