Første styremøte i 2015

Det nye styret møtte mannsterke opp til årets første styremøte. Både medlemmer og varamedlemmer stilte. Husk at alle Nordstrand Venstres styremøter også er åpne medlemsmøter, så det er åpent for alle!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**


Vi begynte med å konstituere det nye styret som ble valgt på årsmøtet. Jon Nordberg er leder, Catrine Vold er nestleder og Kristen Meltvedt, Ane Wigers og Steinar Sabbasen er styremedlemmer. Vi tror dette blir et godt styre for å lede Nordstrand Venstre fram mot og gjennom valgkampen.

Mange gamle saker ble diskutert og noe nytt dukket også opp. Vi ønsker å fokusere på eldrepolitikk og skal se hva som skal til for at flere kan drive med eldreomsorg i bydelen og i kommunen.

Trafikk-sikkerhet kommer alltid til å være viktig og vi må jobbe for å finne de beste løsningene når bydelen blir mer og mer bebygd.

Egebergsletta står som vanlig sterkt i kampen om å være vår fanesak. Vi ønsker å ta en befaring på sletta for å se hva KFUM egentlig ønsker å bygge og hvordan det vil ta seg ut i landskapet.

Vi inviterer også til skrivekurs, der vi skal lære å skrive leserinnlegg, politiske uttalelser, kronikker og annet. Det skjer 5. februar. Invitasjon vil komme via Facebook.

Referatet i sin helhelt kan leses her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**