Britt Fladmark Holta

Østfold Venstres 3. kandidat. Eidsberg Venstres 4. kandidat. Kommunestyrerepresentant i Eidsberg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Britt Fladmark Holta

Foto: Helge Eek

Britt er med i politikken for å kjempe for en bedre skole og fremtidsrettet sikker infrastruktur for vei og jernbane gjennom hele fylket. Hun har ledet Østfold Venstrekvinnelag, Eidsberg Venstre og sittet i hovedutvalg for oppvekst og kultur og teknikk og miljø i Eidsberg kommune. Hun har i mange år vært aktiv i Hærland bygdekvinnelag.

– Jeg kjenner hele fylket godt. Jeg har vokst opp i Askim, levd hele det voksne livet mitt i Eidsberg, jobber i Marker og har foreldre fra Fredrikstad. Østfold og Eidsberg har et stort potensiale. Det vil jeg bruke fremover, sier Britt Fladmark Holta.

Med over 20 år som ansatt i transportsektoren, nå i Nesset transport, har Britt god kjennskap til fylkets veier. Hun ønsker å bedre kommunikasjonene mellom de ulike regionene i fylket, ved å ruste opp disse fylkesveiene samtidig som hun er en ivrig forkjemper for å gjenåpne togstrekningen mellom Rakkestad og Sarpsborg slik at det blir lettere å reise mellom regionene i Østfold.

Fylkeskommunens hovedoppgave er videregående skole. Britt ser rådgivningstjenesten som nøkkelen til å redusere frafallet og få opp engasjementet til skoletrøtte elever. Hun ønsker å styrke rådgivningen for at flere skal kunne velge et yrke som passer for dem, og få tilpasset undervisningen sin på en bedre måte.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**