Sofie Aurora Braut Bache

Sofie Aurora Braut Bache sitter som fast representant i Stavanger Bystyre, hun sitter i kommunalstyret for kultur og idrett og er 2. vara til formannskapet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Sofie Braut Bache, Stavanger

Foto: Mari Halvorsen

Sofie Aurora Braut Bache er 19 år og meldte seg inn i Unge Venstre høsten 2010. Hun fikk fort plass som fast styremedlem i Stor-Stavanger Unge Venstre og ble senere valgt som Unge Venstres representant i styremøtene til Stavanger Venstre.

Sofie ble valgt som ungdomskandidaten til Stavanger Venstre og ble forhåndskumulert til kommunevalget høsten 2011. Hun ble valgt inn og har i dag fast plass i Stavanger bystyre og er representant i Kommunalstyret for kultur og idrett.

Sofie er født og oppvokst på Storhaug og har generell studiekompetanse etter tre år på Stavanger Katedralskole som hun ble uteksaminert fra våren 2012. Høsten 2012 gikk hun på Gateway College Paris via høyskolen i Telemark og tok eksamen i ex.phil, ex.fac og fransk 2.

Sofie engasjerer seg for mye, men som ung er hun spesielt engasjert i politikk som berører ungdom. Som for eksempel skole, kollektiv transport og kultur. Sofie er også veldig engasjert i ruspolitikk.

Kontakt:
[email protected]
+47 46444050

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**