TEMA:VELFERD

Førstkommende mandag 1.9 kl 19.00 inviteres det til temamøte om Velferd og gruppemøte før førstkommende kommunestyremøte. Møtested som så ofte før: “under” Rådhuskantina.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Hender, leie

Foto: Microsoft

Temamøtet: Som et ledd i utarbeidelse av neste års program til valgkampen står programkomiteen for jevnlige temamøter dette året som gir innspill til viktige punkter for neste års program. Temaet denne gang er Velferd. Gjennom denne siste perioden har Venstre trukket fram forebygging ved en rekke anledninger; og gjennom dette vært viktig bl.a. for å fortsatt ha en Frisklivssentral, få til prosjekt om Hverdagsrehabilitering, og forsøkt sette fokus på Helsestasjonen. Til møtet kommer Dagrunn Weines, folkehelsekoordinator, og vil ha en innledning om folkehelsearbeid og Frisklivssentral. Deretter fri debatt.

Gruppemøtet: Kommunestyret neste uke tar opp bl.a. pilotprosjekt Hverdagsrehabilitering, etablering av støttesenter for utsatte av incest/vold, Kommunereformen.

Styret vil deretter ha et kort åpent styremøte. Blant sakene der er innspill til fylkestingsliste neste år, utsending til lokalpolitisk nettverk 20.-21. september Narvik (Trine kommer:)), og utsendinger til Landskonferansen 18.-19.oktober Oslo. Sjekk ut linkene, og ta kontakt om dette er noe du har lyst å reise på!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**