Nominasjonskomiteens innstilling klar

Leder av nominasjonskomiteen, Målfrid Vogt, oversendte onsdag innstillingen til liste for fylkestingsvalget i Vestfold. På førsteplass foreslås Kåre Pettersen (Stokke) etterfulgt av Aina Dahl (Tønsberg) og Dag Nordbotten Kristoffersen (Horten).

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

 Målfrid Vogt

Målfrid Vogt
Foto: Erik Berge, ØP

Nominasjonskomiteen har vært ledet av Målfrid Vogt (Larvik) og har ellers bestått av Elin M. Strauman Tveter (Nøtterøy), Stein Ivar Aafos (Tønsberg), Torild Brække (Horten) og Tormod Stedje Tveit (Sandefjord).

Kåre Pettersen er i dag gruppeleder i fylkestinget og leder av hovedutvalget for samferdsel, areal og miljø. Sammen med dagens fylkestingsrepresentant Aina Dahl sitter de begge også som medlemmer i fylkesutvalget.

På plass nummer fire finner man Karin S. Frøyd (Larvik) som i dag sitter som nestleder i hovedutvalget for utdanning. Martin Gran (Sande) inntar femteplassen foran Anne Marie Horntvedt (Sandefjord).

Komiteen legger fram en solid liste med 36 navn bestående både av nye og erfarne kandidater. På listen finnes det navn fra alle av de 14 kommunene i fylket. Aldersintervallet spenner fra yngste kandidat med 18 år til eldste kandidat på 66 år.

Hele kandidatlisten fra nominasjonskomiteen kan du lese her.

Nominasjonsmøtet finner sted i Tønsberg 1. november kl. 10:30.

Nominasjonskomiteen fylkestingsvalget 2015

Nominasjonskomiteen fylkestingsvalget 2015
Foto: Karin S. Frøyd

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**