Gode nyheter for pendlere fra Romerike

I dag vedtok fylkestinget Venstres forslag om å starte opp bygging av kollektivfelt langs fylkesvei 120, og å etablere innfartsparkering ved Årnes stasjon. — Dette er en gledens dag for pendlere fra Romerike, sier fylkesvaraordfører Inge Solli (V).

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 Inge Solli, varaordfører i Akershus.

Inge Solli, varaordfører i Akershus.

– Venstre har et sterkt engasjement når det gjelder innfartsparkering og kollektivfelt. Vi vil gjøre det enkelt og rimelig for folk å pendle miljøvennlig.

Nytt kollektivfelt til Skedsmokorset
Fylkestinget behandlet i dag handlingsprogrammet for fylkesveier 2010-13, og i den sammenhengen fikk Venstre gjennomslag for forslag om å etablere kollektivfelt langs fylkesvei 120 mellom Åsenhagen/Skedsmokorset. Planlagt oppstart er i 2011. — Jeg er overbevist om at dette vil gjøre det mer attraktivt å pendle med buss, sier Solli, og viser til at mange står i kø på denne strekningen i dag. — Jeg håper at dette fører til at flere får lyst til å reise kollektivt.

Innfartsparkering på Årnes

Fylkestinget har satt av 25 millioner til å etablere innfartsparkering ved Årnes stasjon. — Takket være sterkt engasjement fra Nes Venstre lokalt, har vi nå fått gjennomslag for å bygge innfartsparkering på Årnes. Det er flott at det blir enklere å reise med tog til og fra jobb, sier Solli.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**