Valgkampen starter 13. august

Etter avtalene mellom generalsekretærene i de politiske partiene, er det bestemt at valgkampen starter lørdag 13. august klokken 12.00

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Terrorhandlingene fredag 22. juli har gått hardt inn på hele det norske folk. I repsekt for de etterlatte og de overlevende, har partiene valgt å utsette valgkampåpningen til 13. august.

Terje Breivik

Terje Breivik
Foto: Rune Kongsro

Generalsekretær i Venstre, Terje Breivik, oppfordrer om å gå inn i valgkampen med verdighet.

— Ei viktig rettesnor er å kommunisere med verdigheit og respekt, og primært konsentrere seg om eigen politikk og løysingar. Men alle som er med i valkampen, er med for å drive politikk, og må møtast med politiske argument.

Den viktige valgkampen
Terroristen ville skape frykt og ramme demokratiet. Det norske folk har svart med økt samhold og oppslutning om den politiske prosessen.

— Vi er alle råka av det som har hendt, og for mange kan det virke smått å gå i gang med vanleg partiaktivitet. Ikkje desto mindre er akkurat dette vi må gjere, både for at valet kan avviklast forsvarleg, og for å minnast dei som vart drepne på grunn av sitt politiske engasjement, sier Breivik.

Det er viktigere enn noen gang å kjempe for frihet, demokrati og et liberalt menneskesyn. Her har Venstre en viktig rolle.

Hvis du vil bidra i valgkampen, ta kontakt med Øystein Smidt eller Sesselja Bigseth.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**