Ansikt til ansikt

Jeg gjør andre gode

Jeg gjør det lett for andre å være aktiv i Venstre. Sammen er vi sterke. Derfor trenger Venstre folk som gjør det lett for å andre å gjøre en forskjell. Takk fordi du bidrar til å skape et sterkt liberalt felleskap, som flere blir en del av.
  • Jeg ringer andre aktivister for å få dem med
  • Jeg baker kake til andre aktivister slik at det er hyggelig å gå dørbank, stå på stand og gjennomføre andre aktiviteter for Venstre.
  • Jeg inviterer til dørbankaksjon der jeg bor
  • Jeg organiserer stand
  • Jeg er åpen for forslag til hva jeg kan gjøre for å få flere med og ta vare på dem som allerede er aktive.

Jeg går dørbank

Jeg snakker med velgere for Venstre.

Mennesker som snakker sammen, stemmer sammen. Vi vet å velgerne er mye mer tilbøyelige til å stemme Venstre, når de har snakket med oss. Og vi vet å avstanden mellem parti og folk blir mindre, når vi møter hverandre. Takk fordi du tar vare på Venstre og demokratiet ved å gå dørbank.

Jeg organiserer en dørbank aksjon, der jeg bor og har bruk for trin for trin guide til hvordan jeg gjør (link til “Slik organiserer du dørbank”, revideret versjon)

Jeg blir gjerne med på dørbankaksjon som andre har planlagt (e-post til kampanjeteam)

Jeg inviterer vennene mine til å treffe Venstre

Jeg inviterer venner og Venstre til å treffe hverandre i en hyggelig settin.

Mennesker som kjenner hverandre stoler på hverandre. Når du inviterer vennene dine til kaffe og prat med førstekandidaten din, så gir du vennene dine muligheten for å bli kjent med en politiker og komme tettere på dem som styrer Norge. Du gir også stortingskandidatene en mulighet til å bli kjent med hva vanlige folk er opptatt av. Takk fordi du tar vare på Venstre og demokratiet ved å invitere til kaffemøte.
Et kaffemøte kan også finne sted i lunsjpausen på jobb med kolleger
Eller på loppemarked med skolekorpset
Eller en
Jeg leser gjerne om hvordan jeg kan organisere et kaffemøte, der jeg bor (link til “Slik inviterer du til kaffemøter”, revideret versjon)