Venstre med frontalangrep på Frp i fylkestinget i

– Frp undergraver demkoratiet og fremmer mistillt mot stortingsrepresentantene fra Buskerud. Jeg er rysta over at et parti som sier de vil representere folk flest, vil degradre de folkevalgte fra eget fylke, inkludert to representanter fra Frp, tordnet Venstres gruppeleder Runolv Stegane fra fylkestingets talerstol.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Kraftsalven kom som en kommentar til at Frp foreslo å ansatte en godt betalt profesjonell lobbyist i Buskerud fylkeskommune for å fremme Buskeruds saker på Stortinget.

Stegane som også var medlem i Lokaldemokratikommisjonen, mener at forslaget viser at Frp ikke har tro på verken folkestyret eller egne folkevalgte.

– Da burde partiet ta konsekvensen av det og la være å stille til valg. Forslaget fra Frp er kort og godt politisk prostitusjon og sløsing med skattebetalernes penger som Frp ellers hevder å være opptatt av, sier Stegane

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**