Marianne Berg Korneliussen

Nestleder i HMS-utvalget (Helse, Miljø, Samfunn), og 3. kandidat for Lier Venstre i høstens valg

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Marianne Berg Korneliussen

Foto: Torger Almaas

Jeg er 35 år, og født og oppvokst i Frognerlia. Der bor jeg ennå sammen med min mann, Ronny W. Korneliussen og våre fire barn. Vi har to gutter på 7 og 10 år, og to jenter som snart er 6 og 12 år gamle. Et av barna våre er fosterbarn, noe som har gitt familien mange nyttige erfaringer, mye glede, men også god innsikt i hvordan barnevernet fungerer.

Jeg har gått ett år på Ringerike folkehøgskole, et år som har betydd mye for meg. Min lærerutdannelse har jeg fått på Høgskolen i Telemark avdeling Notodden. Derfra har jeg årsenheter i matamatikk, kroppsøving og forming.

Av arbeidserfaringene mine er det skolen som er hovederfaringen. Jeg har jobbet ved to av Liers skoler, og gleder meg til skolestart til høsten for da er min omsorgspermisjon over, og jeg skal ta fatt på jobben som lærer igjen. I tillegg til arbeidserfaring i skolen har jeg og erfaring innen psykiatri (Blakstad), omsorg (Liertun) og fra ett av bofellesskapene i Ytre Lier. Dette er erfaringer jeg føler jeg har hatt god nytte av i mitt politiske virke.

Min politiske erfaring er fra de siste fire årene, og jeg sitter for tiden som nestleder i Helse, Miljø og Samfunnsutvalget i Lier kommune. I tillegg til dette er jeg førstevara for Venstre i Kommunestyret og har fått møtt der ved flere anledninger. Det er givende å få være med på å påvirke egen bygd og sørge for at det grønne i Lier blir ivaretatt.

I tillegg til mitt politiske engasjement er jeg aktiv med i frivillig arbeid innenfor idrett. Jeg er en av de hovedansvarlige for allidrett til en av årsgruppene til Liungen Hegg. Jeg sitter som vararepresentant i Liungen sitt hovedstyre, og er dermed også med i Liungen sitt arbeidsutvalg. I tillegg til dette er jeg medhjelper på Sturla sine friidrettstreninger. Å være med å tilrettelegge for at barn og unge skal bli glad i fysisk aktivitet er viktig for meg, og gir meg enormt mye i hverdagen.

I høstens valg er jeg Lier Venstre sin 3. kandidat, så jeg ser fram til en spennende høst, og med din stemme kommer jeg helt sikkert med i kommunestyret.

Er det noe du vil spørre meg om så send meg gjerne en mail på

[email protected]

GODT VALG !

Marianne

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**