Nina E Johnsen

Nina E. Johnsen,
ordførerkandidat for Venstre i Lier

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Nina E. Johnsen

Foto: privat

[email protected]

Heisann
Mitt navn er Nina Eleonore Johnsen, jeg er 48 år, gift med Torleiv og har 3 døtre fra 15 til 20 år. For 3 år siden fant vi vårt drømmested i Sylling, hvor vi kan dyrke vår interesse for hester og hunder.

Etter endt videregående delvis jobbet, studerte og bodde jeg i USA og Tyskland. Deretter studerte jeg homeopati og har nå drevet praksis i over 17 år. Har ellers mange års erfaring fra psykiatri, rusbehandling, bofellesskap for psyk. undervisning og veiledningr. Jeg tok forberedende et år og kom såvidt i gang med statsvitenskap, inntil folkevalgterollen tok all tid. Har dessuten tatt på meg styrevervet i St. Hallvard Spillet 2012, som går av stabelen på Gilhusodden 13-16 sep 2012.

Av person er jeg en type som har vage overganger fra arbeid til hobby og lidenskap. Jeg er så heldig og trives godt med det jeg til enhver tid gjør. (men døgnet blir litt kort noen ganger…)
Å være samfunnsengasjert, bry seg om mennesker, bidra til å forme fremtiden og sist men ikke minst være åpen for nye impulser, -det gir energi! Ellers er jeg litt hobbyfilosof og når jeg møkker hesteboksene, eller skravler med gode venner, får jeg masse “påfyll og sirkulasjon” i hodet…

Mitt politiske engasjement startet etter at Aftenpostens valganalyse stemplet meg som Venstre-velger i 1997. Da jeg litt senere leste Venstres prinsipprogram, “fant jeg meg sjæl”. Her hørte jeg til og her ble jeg hørt. Jeg, som alltid har vært i opposisjon til “alle som vet best for meg” har møtt et parti som har respekt for hva jeg står for og hvem jeg er.

Jeg har vokst opp i Lier, i et hus som foreldrene mine bygde i 1963, på en tomt som en gang i tiden lå under gården min oldefar fra Hallingdal kjøpte for over 100 år siden. Fra jeg var liten, reiste jeg mye, men det har alltid vært godt å vende hjem til Lier. Mitt politiske ærend i Grønne Lier, er å forene fremtidsutvikling i bygda vår med de positive og trygge verdiene som ligger forankret her.

I dag sitter jeg i min tredjeperiode, som gruppeleder for Venstre i kommunestyret. Jeg har plass i formannskap, er varauordfører og brenner for “grønne Lier” og Lierstranda Fjordby.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**