Møte med Helge Solum Larsen

Hå Venstre inviterer til uformelt møte med leiaren i Rogaland Venstre, Helge Solum Larsen den 15. mai. Det vert eit uformelt møte der Helge Solum Larsen mellom anna vil orientera frå Venstre sitt landsmøte i Bergen m.m.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Kor: Nærbø Bibliotek, møterom (til venstre for hovedinngang).

Når: Tirsdag 15. mai kl. 20.00

Tema:
Mange…… mellom anna :

– Vi lar Helge fortelja litt frå Landsmøtet,

– Litt om valgkampen i Rogaland generelt,

– Valgkampen i Hå – samarbeidet med fylkeslaget,

– Åpen drøs om det folk er interessert i ……

– Spørsmål og svar.

Helge Solum Larsen

Foto: Vidar Grundetjern

Dette blir først og fremst eit uformelt møte der det blir god anledning til å bli kjent med Helge og høyra litt om korleis han og hans kollegaer arbeider i Rogaland Venstre -og kanskje i Stavanger bystyre der dei viser veldig godt igjen – og sjå litt vidare på korleis vi skal driva valgkamp i Hå denne gongen. Vi treng alle krefter i valgkampen og ALL innsats kjem til å bli viktig – sjølv om det bare er å skaffa ei eller to stemmer……

Møt fram….. det blir garantert triveleg og vi spanderer iallfall kaffi og noko attåt…..

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**