Opphetet debatt om NRK-lisensen

Det ble en opphetet debatt i Stortinget om NRK-lisensen i forbindelse med behandlingen av Venstre og Høyres representant-forslag om å rydde opp i lisensrotet og klargjøre hva forbrukerne skal betale i lisens. – Jeg er glad for at jeg aldri skal sette opp et husholdningsbudsjett med statsråden. Det ville blitt farlig, konkluderte Venstres nestleder Trine Skei Grande etter en tilspisset replikkveksling med kulturminister Giske.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Statsråden ville ikke innrømme feil

Trine Skei Grande

Foto: Rune Kongsro

– Etter dagens debatt er det enda tydeligere at vi har en kulturminister som ikke er villlig til å innrømme feil, sier Skei Grande, som fredag uttalte at hun håpet at statsråden hadde lært hvor viktig det er med åpenhet rundt prosesser og at han kommer med tilstrekkelig informasjon til Stortinget før avgjørelser tas.

Les omtalen av dagens debatt i Aftenposten.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**