Darren hjem til Biri!

Bli med og få Louis Darren hjem til Elisabeth, Selma og Biri du også!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Louis Darren er gift med Elisabeth Skundberg. De er foreldre til lille Selma og bor på Biri. Det vil si: Louis bodde på Biri. Helt til han en sen nattetime tidlig i mars ble hentet av politiet og såkalt “uttransport” fra Norge og til sitt opprinnelsesland Nigeria. Tilbake på Biri sitter Elisabeth uten ektemann og lille Selma uten far.

Bakgrunnen for utvisningen er at Louis Darren hadde betalt arbeid i Norge i 4 måneder, uten godkjent arbeidstillatelse. Han hadde oppholdstillatelse, og gjorde selv myndighetene oppmerksom på at han var i arbeid og betalte sin skatt. Først da fikk han vite at han ikke kunne arbeide, fordi han ikke hadde arbeidstillatelse.

Etter dette lille “arbeidsuhellet”, som vi vel må kalle det – har Louis både giftet seg og fått barn. Både ekteskap og farskap gir normalt rett til opphold i Norge. Familien har etablert seg på Biri. Men nå er familien splittet. Louis Darren er nektet innreise til Norge de neste 5 årene.

I fjor spilte Ramiro Corrales en hel fotballsesong for HamKam, uten arbeidstillatelse. Joda, også han ble utvist fra Norge for 5 år, da dette ble oppdaget. Men nå er han tilbake i Norge, med arbeidstillatelse i Brann. Det er altså tydeligvis mulig å gjøre om på et utvisningsvedtak. Ikke noe galt med fotball og fotballspillere. Jeg har selv spilt mye fotball. Men hvorfor prioriterer norske myndigheter å hente inn igjen en utvist fotballspiller, men ikke en far?

Skriv under:
Få Louis Darren hjem til Elisabeth, Selma og Biri du også!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**