Miljøpris til Elkem Solar

Kristiansand Venstre har tildelt sin miljøpris til utviklingsavdelingen ved Elkem Soalar. Avdelingen får prisen for å ha utviklet en metode for å produsere superrent silisiummetall til solcellepnel.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Dag Vige med Venstres miljøpris

Foto: Øystein Grøntoft

Den kreativitet, entusiasme og faglige dyktighet som miljøet på Fiskå gjennom en årrekke har vist, har resultert i et produkt menneskeheten vil ha stor nytte av. Slik teknologi er en av flere løsninger på klimaproblemene, en av vår tids største utfordringer. Kristiansand Venstre er stolte av å ha en slik bedrift i byen vår.
Prisen, et akrylmaleri utført av kunstneren Inga Helene Øgrey, ble delt ut på venstres naturlostur på Hamresanden. Dette var et godt besøkt arrangement med over 100 deltagere, som fikk en innføring i naturen rundt Hamresanden.
Les mer i Fædrelandsvennen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**