Monica Sik Holm

Monica Sik Holm er 18 år og for tiden bosatt i Haugsbygd etter og ha bodd i Hole storparten av sitt liv.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Monica Sik Holm

Foto: Roar Olsen Ringerike Venstre

Hun har akkurat fullført musikklinjen ved Ringerike videregående skole. På fritiden er hun svært opptatt av musikk og har opp gjennom medvirket i en mengde oppsetninger og på flere arrangementer i distriktet. Sist var hennes egen musikal Bucuresti, til inntekt for gatebarn i Romania. I Venstre har Monica vært medlem i snart et år og hun forsøker å lære så godt og fort hun kan! Ellers har hun sittet både i elevråd og i ungdomsrådet i Hole kommune, og aktivt sendt brev til ordfører og rådmann i hele barndommen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**