Rettferdig mat på Gladmaten

Også i år vil Stavanger Venstre ha stand på Gladmaten. Rettferdig handel vil være temaet for Venstre på årets festival. Stavanger har blitt “Fairtrade” by etter initiativ fra Unge Venstre, og dette vil bli markert på ulike måter.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Fairtrademerket

Foto: Fairtrade

Blant annet vil det bli delt ut gratis “Fairtrade”-kaffe, og ryktene vil ha det til at det også kan bli “Fairtrade”-kake å få for den som liker søtt. Det vil selvsagt også bli delt ut relevant informasjon om politiske spørsmål, i tillegg til at det kan være muligheter for å treffe noen av Stavanger Venstres toppkandidater til bystyret.

Stavanger Venstre har stand nr. 13 ved Pariserhjulet. Standen vil være åpen fra klokken 12 til 22 alle dager, lørdag fra klokken 10.

Alle som ønsker å stikke innom, enten for en kopp kaffe, en politisk prat eller litt informasjon er hjertelig velkomne.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**