Får støtte for brev til Justisministeren

Gunnar Kvassheim får støtte for sitt brev til Justisministeren i forbindelse med løslatelsen av mannen som er siktet for amfetaminsmugling til Egersund tidligere denne måneden. Mannen ble løslatt med ressursmangel i politiet som begrunnelse, noe Kvassheim reagerte sterkt på.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Gunnar i Stavanger

Foto: Tore Nilsen

I intervju med NRK-Rogaland gav Gunnar Kvassheim uttrykk for at det er viktig at man tar denne typer forbrytelser på alvor. Han viste til at det er et økende narkotikaproblem i Eigersund, og at det derfor er viktig at man klart viser at denne type forbrytelser får konsekvenser.

— Det er ikke til å tro. At en mistenkt i en stor narkotikasak blir løslatt etter to dager fordi det ferie, er helt uakseptabelt. Det sender gale signaler til lokalsamfunnet, dem som har bidratt til å oppklare saken og ikke minst de kriminelle selv, sier Gunnar Kvassheim til Dalane Tidene.

På lederplass slår Dalane Tidene fast at det er betimelig at Kvassheim har tatt saken opp med Justisministeren, og gir uttrykk for klar støtte til Venstres stortingsrepresentant i denne sammenhengen.

Til Dalane Tidende sier Gunnar Kvassheim at han ikke er overrasket over at det ble gjort beslag i Egersund. — Det er lenge siden jeg sluttet å være naiv på dette området. Vi kan ikke vite om dette var narkotika som var ment for distribusjon i vårt eget nærmiljø, men jeg har fått signaler som tyder på at narkotikamiljøet er i utvikling også her, sier Kvassheim videre til Dalane Tidende.

Les mer her >>

Lederartikkelen finner du her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**