Også stortingsrepresentanter kan ta et tak

I alle fall er det tilfelle for Gunnar Kvassheim som i går var med lederen i Jæren Friluftsråd, Henry Tendenes og ryddet opp langs deler av strendene som er en del av friluftsrådets ansvarsområde.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Gunnar Kvassheim på omvisning med Jæren friluftsråd

Foto: Bjørn Hille

Gunnar Kvassheim var invitert til en omvisning av Jæren friluftsråd, og han fikk også anledning til selv å være med på deler av det praktiske arbeidet rådet utfører på våre felles friområder. Leder i Jæren Friluftsråd, Henry Tendenes orienterte også om friluftsrådets arbeid og hvilke ressurser de har til rådighet.

Ansvarsområdet strekker seg fra hav til hei, og friluftsrådet har blant annet ansvar for omlag 25 km med strandområder som jevnlig trenger en opprydding. Kvassheim fikk en grundig innføring i behovet for å ta vare på våre friområder, om allemannsrettens betydning og om hvilke ressurser som trengs for å holde friområdene i den stand vi alle ønsker.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**