Kommentar: Gründeren tar ikke ferie

Mange gründere, menneskene som skaper arbeidsplassene vi trenger i framtiden, har ikke råd til å ta ferie, slik de fleste andre av oss gjør. Gründeren er idealisten i det stramme arbeidsmarkedet . Det er i dag for stor avstand mellom det å ta i mot en ordinær stilling og det å skape arbeidsplass for seg selv og andre, skriver Rogaland Venstres leder Helge Solum Larsen i denne kronikken i Rogalands Avis.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Det er i dag for stor avstand mellom det å ta i mot en ordinær stilling og det å skape arbeidsplass for seg selv og andre. Gründerpolitikkens viktigste mål må derfor være, både nasjonalt og lokalt, å minske denne avstanden.

Helge Solum Larsen

Foto: JAS

Solum Larsen presenterer en rekke tiltak for bedre vilkår for gründerne.

Les mer >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**