Delte ut 2700 kopper kaffe!

Venstre og Unge Venstre brukte gladmatfestivalen til å opplyse om Fairtrade merkede produkter. I løpet av festivalens fire dager ble det delt ut over 2700 kopper med kaffe samt diverse informasjon om Fairtrade og Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Heine Vestvik Nilsen og Ruth Vihovde Haug

Heine Vestvik Nilsen og Ruth Vihovde Haug

Lørdag 28. juli var både Jarle Braut (1. kandidat på fylkestingslisten) og Gro Skartveit (2. kandidat på fylkestingslisten) tilstede på standen sammen med andre fra Venstre og Unge Venstre. I tillegg til kaffe ble det denne dagen delt ut kake laget av Fairtradeprodukter, noe som falt i smak både hos store og små.

I følge valgkampleder i Stavanger Venstre, Eivind Berg Enoksen, var interessen stor blant festivaldeltakerene og tilbakemeldingene fra publikum var entydig positive.

Fairtrade kan du lese mer om her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**