Anne Solsvik og Daniela Plaza Fuenzalida sentrale på Unge Venstres sommarleir

Anne Solsvik frå Arendal er leirsjef og Daniela Plaza Fuenzalida frå Lillesand sterkt med i det internasjonale arbeidet på Unge Venstres sommarleir på Hove denne veka. På bilda ser vi Daniela i aksjon som tolk for den columbianske ungdomspolitikaren Guillermo Baqoero,

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


mens Anne Solsvik er med i nykjøpt Thinkbil saman med Jan Kløvstad i Arendal Venstre.

Anne Solsvik og Jan Kløvstad i Thinkbil 2 (elbil)

Foto: Åsmund Aqissiaq Kløvstad

Anne Solsvik står på 2. plass på lista i Arendal og 9. plass på fylkestingslista, mens Daniela Plaza Fuenzalida står på fjerdeplass både til fylkestinget og Lillesand kommunestyre. Også Olaf Engestøl frå Iveland Venstre er med på sommarleiren, også han blant dei fremste kandidatane i kommunevalet i september.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**