Flertallet har ansvaret for underbudsjetteringen

Det sier May Britt Vihovde til Haugesunds Avis som en kommentar på at flertallet i Haugesund bystyre sier at eldreomsorgen skal ha førsteprioritet. Hun karakteriserer løftene fra flertallet som lite troverdige.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

May Britt Vihovde og Gunnar Kvassheim

May Britt Vihovde og Gunnar Kvassheim

May Britt Vihovde påpeker at både i fjor og i år har bystyret måttet plusse på budsjettene for omsorgssektoren fordi budsjettene har hatt en ramme som ikke har holdt. — Det er flertallet i bystyret som må ta ansvar for denne underbudsjetteringen, sier hun til Haugesunds Avis.

May Britt Vihovde understreker at det er viktig å få på plass en reell styrking av omsorgssektoren og at det må bygges et nytt sykehjem i Skåredalen så snart som mulig.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**