Felleslistas program 2007-2011

Det nærmer seg valgdagen den 10. september, men allerede fra 10. august har du mulighet til å forhåndsstemme på servicekontoret. Felleslistas program blir sendt til alle husstander i Siljan. Du kan også få det på servicekontoret. I tillegg kan du laste det ned her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Programmet kan du laste ned HER

Program

(Vi beklager at sidetallene ikke er i rekkefølge på pdf filen)

Vi mener det er sunt med variasjon og nytenking i den politiske styringen av kommunen. Det kan slippe frem nye ideer, samarbeidsformer og engasjement. Vi håper dere velgere gir oss tillit ved å forhåndsstemme fra 10. august eller på valgdagen den 10. september.

Vi er klar for utfordringen!

God lesing og godt valg!

Tonje Løwer Gurholt
Ordførerkandidat for felleslista Venstre, Høyre og Krf i Siljan

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**