Våre toppkandidater

Her finner du kort informasjon om våre toppkandidater ved kommunevalget i høst.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Per Thorbjørnsen

Foto: Frode Kleppe

Per A. Thorbjørnsen (55) står på første plass på Stavanger Venstres valgliste. Han er i dag gruppeleder for Stavanger Venstres bystyregruppe og jobber som daglig leder i Stiftelsen Psykiatrisk Opplysning. Per er opptatt av en rekke ulike saker. Han har et utrettelig sosialt engasjement, engasjement for miljøsaker, og han kjemper jevnlig for å bevare og styrke det lokale demokratiet.

Last ned bilde av Per A Thorbjørnsen her >>

Helge Solum Larsen

Foto: Frode Kleppe

Helge Solum Larsen (38) innehar andre plassen på årets valgliste. Han sitter i dag i bystyret og jobber ellers som selvstendig næringsdrivende. Helge har markert seg som en ivrig forsvarer av trehusbebyggelsen i Stavanger og har i mange år arbeidet for å sikre et godt bymiljø i Stavanger.

Last ned bilde av Helge Solum Larsen her >>

Iselin Nybø

Foto: Frode Kleppe

Iselin Nybø (26) har fått tredje plass på Stavanger Venstres valgliste. Hun har vært aktiv i Venstre og Unge Venstre i flere år, og hun har tidligere vært kommunestyrerepresentant i Randaberg. Iselin Nybø jobber til
daglig som skattejurist. Noen av de sakene som engasjerer Iselin mest er skole og miljø.

Last ned bilde av Iselin Nybø her >>

Gry Sørensen

Foto: Frode Kleppe

Gry Sørensen (37) er et nytt tilskudd på Stavanger Venstres valgliste i år. Gry står på fjerde plass på årets liste. Småbarnsmoren som er høgskolekandidat i personal og administrasjon, jobber som konsulent og studerer psykologi. Rusomsorg, psykiatri og fattigdomsbekjempelse er de sakene Gry er mest opptatt av.

Last ned bilde av Gry Sørensen her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**