Nina E. Johnsen besøkte regntungt Sætre

2. kandidat på Venstres fylkestingsliste, Nina E. Johnsen, trosset værgudene og la turen til Hurum og Sætredagen 11.august. Der deltok hun på Venstres stand.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

2.kandidaten for Venstre i Buskerud, Nina E.Johnsen

Foto: Gunn-Torill Homme Mathisen

Det var overraskende mange mennesker ute i Sætre sentrum denne regntunge lørdagen da værgudene slett ikke var på arrangørenes side. Det regner ofte på Sætredagen – av en eller annen merkelig grunn – og folk har kanskje innsett at det ikke nytter å la noen regndråper stoppe en tur på Sætredagen?

Besøk på Sætredagen av Nina E. Johnsen

Foto: Jon Hoff

Det var mer interesse for de politiske standene denne dagen enn på Toftedagen i begynnelsen av juli. Det var flere som ønsket partiprogammer og og informasjon. Til og med lokalavisen var innom de politiske standene og innhentet synspunkt på valgkampen.

De stadige regnbygene klarte ikke å legge demper på humøret til Venstres representanter. Nina E. Johnsen var hjertelig tilstede og inspirerte sine partifeller og interesserte forbipasserende.
-Det var veldig hyggelig at Nina tok turen til Hurum, sier 4. kandidat Geir Stave. Nina E. Johnsen repliserer at hun nesten er mer spent på valgresultatet i Hurum enn i sin egen kommune, Lier. Dette fordi hun tror Venstre i Hurum vil gjøre et solid valg.
Marianne Arctander, Geir Stave og Gunn-Torill Homme Mathisen, på sin side, lover topp innsats for å profilere de gode venstresakene i Hurum i valgkampen.

Marianne Arctander,Gunn-Torill H. Mathisen,Geir Stave og Nina E.Johnsen

Foto: Jon Hoff

Les hva Røyken og Hurums Avis skriver om Sætredagen i sin nettutgave

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**