Åpent medlemsmøte om Frogner Stadioen

Lyn FC er invitert til medlemsmøte i Frogner Majorstuen Venstre 20. august kl. 18 på Venstres hus. Tema blir først og fremst valgkamp, men vi har også fått Lyn til å komme for å presentere sine ønsker og ideer omkring bruk av Frogner Stadioen som sin nye hjemmearena.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Frogner Majorstuen Venstre arrangerer medlemsmøte den 20. august på Venstres hus i Oslo. Vi sender om kort tid ut invitasjon til alle våre medlemmer om kort tid. Du får også anledning til å møte flere av våre lokale kandidater til bydelsutvalget. Mer informasjon om programmet følger om kort tid,

For spørsmål, ta kontakt med bydelslagsleder Jan Mesicek på telefon 93009922.

Hjertlig velkommen!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**