Kampen om Nytorget skal vinnes

Det slo Stavanger Venstres toppkandidater fast på Venstres valgkampåpning fredag 10 august. Valgkampåpningen var lagt nettopp til Nytorget. Venstre vinner valget var den klare meldingen fra et optimistisk trekløver.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Per A Thorbjørnsen, Iselin Nybø og Helge Solum Larsen slo fast at Venstre vil at Stavanger skal bli best på skole, best på miljø, best på sosialt ansvar og best på kultur.

Per A. Thorbjørnsen

Foto: Tore Nilsen

– Da holder det ikke med noen færre plastposer her og noen flere bærenett der, er Per A. Thorbjørnsens lille spark til Høyre og KrF. Nei, Venstre vil at Stavanger skal lage «den mest dynamiske klimaplanen som Europa har sett», sa Per A Thorbjørnsen til Stavanger Aftenblad.

Kollektivsatsingen vil være en vesentlig del av dette, og Stavanger Venstre ønsker at bybanen skal løftes ut av Nasjonal Transportplan, slik at den kan realieres raskt. Venstre ønsker at arbeidet med bybanen skal påbegynnes i denne perioden.

Venstre ønsker også omkamp om Eiganestunnelen. Kompetanseår for lærerne og kultur- og fritidsleder ved alle omsorgssentrene var andre saker som ble trukket fram.

Les mer her >>

Les også her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**