Utnytt ressursene

– Nord-Trøndelag Venstre vil være med på å utnytte alle ressursene vi har i fylket på en bedre måte, sier Venstres førstekandidat Trond Prytz.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Venstre åpnet sin valgkamp på småbåthavna i Bangsund 10. august. Førstekandidat på fylkesvalglista, Trond Prytz, kom roende i sin trebåt med andre- og tredjekandidat Marita Ramberg Røthe og Ivar Grindvik som passasjerer.
Prytz fokuserer på at Venstre vil være med på å utnytte alle ressursene vi har i fylket på en bra måte. Han legger til at han synes at blant annet ressursene i sjøen bør utnyttes mer, og at fisken i sjøen må tas mer i bruk. Han mener at Norge har mye å lære av andre land.

Prytz la vekt på at Venstre vil arbeide for å ruste opp RV 17 mellom Steinkjer og Namsos, og arbeide for et bedre hurtigbåttilbud. De ønsker også at jernbanestrekningen Trondheim — Steinkjer og Meråkerbanen skal bli elektrifisert.
Når det gjelder strandsonen i fylket, er Venstre for å utnytte den, med forutsetning at det eksisterer planmessig styring.

Andrekandidat Røthe fra Steinkjer, vil først og fremst ha fokus på skole og kultur.
— Skoleelever kjenner på kroppen at oppfølgingen hver enkelt elev får i skolen ikke holder mål. Det skyldes rett og slett at det er for få lærere.
Røthe, som selv vil bli sanger, ønsker også å bygge opp et solid kulturtilbud i fylket.
— Det koster å få kvalitet, og det er noe vi må lære oss. Kultur skaper livskvalitet. Det er noe alle trenger uansett hvor vi befinner oss, mener nittenåringen.

Les hele saken i Trønderavisa.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**