Rogalandsbenken møter ledelsen og de ansatte på Jåttå

Etter initiativ fra Venstres stortingsrepresentant Gunnar Kvassheim blir det møte mellom Rogalandsbenken og ledelsen og de tillitsvalgte ved Fellesoperativt hovedkvarter (FOHK) på Jåttå. Venstre vil motarbeide nedleggelse av de militære installasjonene i Rogaland, slik det er foreslått i forsvarsstudien.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Hensikten med møtet er å få oppdatert infomasjon og å diskutere strategi for å hindre flytting eller nedleggelse av virksomheten. Møtet finner sted 31. august kl. 11.00

Gunnar Kvassheim

Foto: Vidar Grundetjern

Det var i forrige uke det ble klart at forsvarsstudien om den militære organisasjon i Norge fra 2009 til 2013 vil fjerne det meste av den militære virksomheten i Rogaland. Venstre er klare på at disse planene må stanses. Les mer >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**