Tegnekonkurranse for små og store barn på stand

Ringerike Venstres ungdomskandidat ønsket forrige lørdag at vi skulle arrangere tegnekonkurranse for barn i forbindelse med vår valgkampstand. Det var ikke langt fra tanke til handling etter denne etterlysning. I dag var det hektisk aktivitet på Venstres stand i sentrum av Hønefoss.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Ringerike Venstre tegnekonkurranse

Foto: Roar Olsen

Små og store barn ydet deres beste av kreative tegneferdigheter. Blyanter og fargestifter ble flittig brukt for å gi deres bidrag til konkurransens tema; “hvordan vil du at byen vår skal se ut”.

Ringerike Venstre tegnekonkurranse på Torget

Foto: Roar Olsen

Mye grønne farger ble brukt, elver og vann var viktige elementer. Kort sagt, utfoldelsen på hvite ark vitner om miljøbevisste små og store barn. Vi i Venstre setter stor pris engasjementet. Kanskje vi alle har noe å lære av de små.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**