Appell

Til deg som har stemt Arbeiderpartiet i alle år:
Visste du at Arbeiderpartiet ble dannet ut ifra Venstre?
Visste du at stemmerett for kvinner ble innført av Venstre?
Visste du at det er Venstre som dannet velferdsstaten og ikke Arbeiderpartiet?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Grunnen til at vi nevner detter er at mange velgere er tradisjonelt opptatt av sosialdemokratiske verdier, og sunn fornuftig politikk. Venstre står for nettopp dette, men det er ikke så lett å bli sett når noen partier “stjeler” vår identitet. Venstre er et radikalt parti, med høy sosial profil. Men vi er også konservative, og har blandet inn deler av Høyresidens politikk som vi mener er bra for det helhetlige bildet. Vi er en sunn miks av sosialistisk fordelingsprinsipper, og konservative verdier. Frihet og likhet, ansvar og styring. Ved å stemme på oss gir du oss en sjanse til å vise at det finnes andre partier som kan bidra positivt til kommunens utvikling. Vi ønsker å kunne bidra friskt i debattene i kommunestyret. For å bli hørt må vi ha din stemme. Er du missfornøyd så er det bare å ikke stemme på oss om 4 år, og det er jaggu ikke lenge til. Men prøv noe nytt, vi skal gjøre vårt aller aller beste for å skape en kommune som har plass til alle med gode løsninger for innbyggerne. Stem noe nytt og bli positivt overasket, og er du i tvil så sett deg inn i Venstres politikk. Ja jeg vet at noen ikke liker Lars Sponheim, men han er ikke på valg i år, så la den diskusjonen ligge. Lykke til, og på forhånd takk for oppmerksomheten.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**