Ungdom og oppvekst

Ungdom i kommunen etterlyser tilbud, og Venstre vil gjerne få på plass et tilbud.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Vi har lansert ideen om en ungdomspark. En ungdomspark er et sted hvor ungdom kan holde på med fritidssysler. Klatrevegg, skateboardramp, sykkelbane, skøytebane om vinteren med mer.
Det burde også lages et ungdomshus/kulturhus for ungdom til denne parken. Dette ungdomshuset kan jobbe med f. eks den lokale teatergruppen, og ha musikkverksted. Med den storstilte Peer Gynt stasingen er det en kjensgjerning at det er de frivillige som er ryggraden i teateret. Og et ungdomshus med mulighet for å møte kultur kan være et godt sted å rekruttere ungdommen til å ta eierskap i den lokale Peer Gynt tradisjonen, samtidig som de får utfolde seg på andre plan. Basseng eller ungdom? Eller begge deler?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**