Velgerne ga oss tillit

Rakkestad Venstre har hatt et brakvalg! Vi har i løpet av et halv år gjort en enorm politisk dugnad, og velgerne har belønnet vårt arbeid med å gi oss tillit. 15% oppslutning og 4 representanter inn i kommunestyret.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Jublen står i taket

Foto: Marita Berg

Rakkestad har vært uten Venstre representanter i kommunestyre i 3 perioder, nå er vi inne med 4. Det er med stor ydmykhet vi vil starte arbeidet. Vi vil søke makt, og vi vil gjøre vårt beste for å gi våre velgere valuta for stemmen de ga oss. De som er inne i kommunestyret fra Venstre er:

Villy Tjerbo
Bjørn Erik Studsrud
Kristi Svendsen
Alban Gjegji

Valgglede!

Foto: Marita Berg

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**