Anne Solsvik, Sanjin Salahovic og Jan Kløvstad til kommunalkonferanse

Anne Solsvik, Sanjin Salahovic og Jan Kløvstad representerer Arendal Venstre på Venstres store kommunalkonferanse i Drammen 12. og 13. oktober. Anne Solsvik er også blant foredragsholderne på konferansen. På bildet Sanjin Salahovic (til venstre) sammen med Odd Einar Dørum og Grimstadordfører Hans Antonsen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Sanjin Salahovic, Odd Einar Dørum og Hans Antonsen

Foto: Venstre

På programmet står Venstres kommunalpolitikk, opplæring av nyvalgte medlemmer og varamedlemmer i fyleksting og kommunestyrer, foredrag av partileder Lars Sponheim og mye gruppearbeid for lokalpolitikere fra hele landet. Venstre har gjort sitt beste lokalvalg siden 1960-tallet, og over 200 folkevalgte deltar på konferansen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**