Opplev bosnisk kunst og balkansk erdsmusikk i dag!

Kl 1300 i dag åpnar Rusmir Mesic utstilling i Arendal bibliotek. Irena Salahovic frå Bosnisk fellesskap ønsker velkomen og introduserer Mesic, som bur i Bærum og har hatt utstillingar og utsmykkingsoppgåver i fleire land. Besøk biblioteket, og sjå utstillinga! Og bli med

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


også i kveld på Grand Scene, der U.D.I. – Under Dogs International byr på verdsmusikk med røter i balkansk tradisjon ispedd ei klype jazz og temperamentsfulle latinske, orientalske og afrikanske rytmer. Også her er Bosnisk fellesskap arrangør. Dørene åpnar kl 2000, konserten startar kl 2100.

Både utstillinga med Rusmir Mesic og konserten med U.D.I. er arrangement i festivalen Internasjonale dager i Arendal 17.-25. oktober.

Møt fram!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**