Vaken er over

Etter en del uker med feiring og tenking setter vi nå alle kluter til for å få jobben vi lovet velgerne å gjøre gjort!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Først er det bare å beklage at denne siden har vært inaktiv en stund, dette håper vi nå bedres. Noen av de som kan hjelpe med dette er dere. Om noen dager blir det lagt ut en adresse dere kan sende innlegg, ros og ris som bør publiseres.

I skrivende stund er Hans Antonsen i ferd med å konstitueres som ordfører. Vi håper at alle drømmer vi har drømt i sammen for byen og området rundt skal gå i oppfyllelse. Av og til er nok en del uenige, men skal det bli en endring må du si i fra. I Grimstad venstres gode åpne ånd tar vi i mot, tenker og funderer på om du hadde rett.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**