Jeg støtter Eldrup Hansen

Hva angår hr Salahovic, så er det ikke i min lodd å råde han til noe som helst. Men hadde jeg vært så misfornøyd, som han tydeligvis er, med norsk kultur generelt og Arendal kommunes integreringspolitikk spesielt, – ja, da hadde jeg for lengst pakket sekken og forlatt landet, skriver Ole Gjermundsen fra Kilsund i Agderpostens debatt, den 24.okt.07

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Eldrup Hansen fikk nylig så ørene flagret i Agderpostens debattspalter. Hans kritiske innstilling til idéhistoriker Salahovic’ skriverier, falt tydeligvis en Trond Thune tungt for brystet. Thune forfattet et av de mest ondskapsfulle personsjikanerende debattinnlegg, jeg til dags dato har lest i Agderposten.

Dette nidskriftet er dypt urettferdig overfor et varmhjertet medmenneske som i flerfoldige år har arbeidet for å bedre levekårene for de svakeste blant oss. Mange er de som bør være Eldrup evig takknemlig.

Hva angår hr Salahovic, så er det ikke i min lodd å råde han til noe som helst. Men hadde jeg vært så misfornøyd, som han tydeligvis er, med norsk kultur generelt og Arendal kommunes integreringspolitikk spesielt, – ja, da hadde jeg for lengst pakket sekken og forlatt landet.

Ole Gjermundsen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**