Å bygge

Å bygge, i går bygget, har bygd -ut. Det handler mye om bygging i kommunen vår nå.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


På rådhuset er det satt i gang en aksjon for å få bukt med de lange ventekøene for byggesaker, som snart er lengre enn sykehuskøene. Strand hotell har kommet med sine planer for utbygging og Grimstad Næringsråd og planavdelingen i kommunen legger frem skisser om p-anlegg i fjellet. Samtidig bygges det som besatt på skolen på Levermyr og rådmannen signaliserer at det skal utvides på Landvik, ikke på eldrehjemmet men på bygget for de i andre enden av aldersskalaen. Agder energi lurer på fjernvarme og mange andre lurer på hvor biblioteket blir. For de som ikke synes dette var nok bygges det vei mot Kristiansand.
Synes du det virker som om det er lite å henge fingrene i for den som er politisk aktiv eller ordfører kan du glede deg til budsjett diskusjonen virkelig tar av. Følg med og gi uttrykk for det.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**