Uenighet om skjenketider

Ad hoc utvalget som er satt sammen for å utarbeide nye alkoholpolitiske retningslinjer for Haugesund er delt i synet på reduksjon av skjenketidene. Flertallet i utvalget, V, Ap og KrF, ønsker å redusere skjenketidene med en time.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Marit Wikstrøm

Marit Wikstrøm er Venstres representant i utvalget. Sammen med representantene fra Ap og KrF ønsker hun at alkoholserveringen skal stenges ved midnatt på ukedagene og klokken 00:30 i helgene. Nattklubbene skal kunne skjenke brennevin til klokken 01:00 og øl og vin til klokken 02:00. Mindretallet i utvalget ønsker ikke å redusere skjenketidene.

Bakgrunnen for utvalgets arbeid er det økende voldsproblemet i sentrum. Politiet har gitt uttrykk for at reduserte skjenketider vil være avgjørende for å få bukt med dette problemet. Utvalgets innstilling skal behandles i bystyret over nyttår.

Les mer her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**