Oftere og billigere

I løpet av 2008 blir det 7,5 minutters avganger på Grorudbanen. Fra 1. juli blir også prisen på månedskortet redusert til 550 kroner.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Ola Elvestuen

Foto: Sveinung Bråthen

— Man starter med økt frekvens så fort man har vogner nok. Det ligger inne i opplegget. Dette tiltaket er viktig for å få flere over på kollektiv, sier Venstres gruppeleder Ola Elvestuen til Lokalavisen Groruddalen.

Venstre har sørget for at budsjettforliket mellom Venstre og byrådspartiene tydeliggjør at frekvensen på Grorudbanen skal opp neste år. Så snart nye T-banevogner er på plass, skal antall avganger dobles på linje 5.

Samtidig legges det inn 50 millioner ekstra til Sporveien for å sikre reduksjon av månedskortprisen til 550 kroner fra 1. juli 2008. I dag må man betale 670 kroner for personlig månedskort, og 720 kroner for fleksibelt månedskort.

Les mer i Lokalavisen Groruddalen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**