Tror du alt som står i pressen?

Mang en politiker har gitt uttrykk for at de ikke kjenner seg igjen i artikler som kommer på trykk, og noen spør endog om politikerne og journalisten var på samme møte? I en artikkel om salg av RTB aksjene på side 4 i torsdagens utgave av AAB kan en med rette stille spørsmålet!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Wenches georginer - 3

De som var tilstede i Risør bystyre torsdag 22.11.07 vet alle at det var representanten Harald Rø (Krf.), i egenskap av saksordfører for sak 81/07 vedrørende Eventuelt salg av kommunens aksjer i RTB A/S, som hadde gleden av å fremlegge saken for bystyret og ikke Venstres Jan Einar Henriksen slik det skrives i reportasjen.

Om journalisten i farten omskrev et referat fra formannskapsmøtet, og ikke helt kvalitetssikret det endelige produkt, skal være usagt.

Uansett er det en grei påminnelse om at ikke alt som skrives i pressen er sannhet, selv om det skrives i referatform!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**