Adventskalenderen: Andre luke

Velkommen til Haugesund Venstres digitale adventskalender. Her finner du noe nytt bak lenkene hver dag fram til jul.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Annerledes julegaver!

Mange ønsker å gi annerledes julegaver for å støtte opp om et godt formål. Tilbudene innen annerledes julegaver har økt betydelig fra i fjor til i år. Mange ideelle organisasjoner tilbyr alternative julegaver til ulik pris.

UNICEF var mottaker av midlene fra årets TV-aksjon. Deres innsats for barn og unge over hele verden er svært viktig og fortjener vår oppmerksomhet og støtte også utover denne type aksjoner. Nå tilbyr de bestemødre i julegave.

Bakgrunnen er situasjonen i mange afrikanske land der nesten hele foreldregenerasjonen er borte på grunn av AIDS. Bare besteforeldregenerasjonen og barna er igjen. Bestemødrene har sett storparten av sine egne barn dø av AIDS og nå er de blitt småbarnsforeldre igjen, gjerne i en alder av over 70 år.

For 240 kroner kan du gi en bestemor i julegave til et barn som trenger det mer enn de fleste.

Les mer her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**