Enighet om skjenkeforlik for Nord-Jæren

Venstrelagene i Randaberg, Sandnes, Sola og Stavanger er enige om at skjenkepolitikken må samordnes. Det ble klart på i samordningsmøte mellom Venstrelagene mandag kveld.
Venstrelagene er også enige om at det skal være lik salgstid i butikkene. Venstres Nora A. Nilsen er fornøyd.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Nora A Nilsen

Foto: Sola Venstre

Nora A. Nilsen er formannskapsmedlem i Sola.

De fire kommunene er opptatt av at maksimal skjenketid settes til 01.30. Randaberg, Sola og Sandnes Venstre er godt fornøyd med at Venstre i Stavanger har bidratt til et bredest mulig forlik. Kun spesielle nattklubber vil ha anledning til lengre skjenketid enn 01.30.

– Egne nattklubber er ikke i særlig grad relevant for Sola, sier Nilsen. – Det viktige er at Stavanger har tatt signalene om en retningsendring for hovedlinjene i skjenkepolitikken. Det var viktig at Venstre kunne bidra til det som ser ut som et bredt forlik. Dette danner rammnene for hva Sola kommune også må foreta seg, sier Nilsen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**