For barnehage i Vangsvik

Tranøy Venstre mener det er gode grunner til å beholde barnehage i Vangsvik. Venstre har gjort sin egen “markedsundersøkelse.”

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


-Vi har undersøkt og funnet at det er behov for 56 plasser i Vangsvik, sier kommunestyrerepresentant John-Arnar Hansen. Det taler for seg! Når grunnlaget er så bra, er det jo ingen grunn til å senke trivselsfaktoren for barn og foreldre.

Hansen reagerer også på at et alternativ er å presse inn flere i barnehagen i Sollia, slik de nye reglene åpner for. -Ei økning fra maks 36 på to avdelinger i dag til 45, er ikke bra for miljøet, og det er ikke nok totalt sett for denne delen av kommunen, sier han.

Tranøy Venstre mener at barnehager er en viktig trivselsfaktor som teller når folk skal slå seg ned. Tranøy trenger gode skoler og barnehager.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**